top of page

NATUURGENEESKUNDE

VOOR VROUWEN

Wilma Bast

NATUURLIJKGEZOND

Logo.webp

Waarmee kan ik je helpen

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering bij eczeem, gevoeligheden en huidveroudering. Ik behandel ook klachten als de menopauze, buikpijn, migraine en stress.

Emotionele ondersteuning

Door naar jou te luisteren help ik je om een beter zicht te krijgen op je onderliggende patronen. Zodat je los mag laten wat je achter je kunt laten en daarmee de beste versie van jezelf wordt.

 

Ik maak bv gebruik van PSYCH-K®, een effectieve en eenvoudige methode om blokkades op te heffen.

“Laat voeding uw medicijn zijn”

Dit zei de Griekse arts Hippocrates 2500 jaar geleden. Ik ben ervan overtuigd dat we veel minder medicijnen nodig hebben als we onze voeding en leefstijl aanpassen. 

Homepage banner light.jpg

Je leven in balans

Balans in je leven bestaat uit verschillende elementen. Holistisch gezien zijn lichaam en geest één; als het ene een verstoring vertoond, dan heeft het andere daar ook last van. Stress heeft invloed op je geest én je lichaam en bijvoorbeeld spijsverteringsklachten maken ook je emoties van slag. Het gaat altijd samen. Als we op alle terreinen in ons leven de blokkades oplossen, dan ontstaat er balans. En daarmee een betere gezondheid, waardoor we fijnere relaties kunnen onderhouden, liefdevoller met onze familie omgaan en plezier hebben in ons werkzame leven.

Stress en druk vanuit de maatschappij veroorzaken allerlei processen in je lichaam die zo tegen je kunnen werken dat je ondanks je gezonde leefstijl nog steeds een disbalans ervaart. Ik neem in mijn consulten altijd alle adviezen mee. Niet alleen kruiden en voeding maar ook familieopstellingen of reflexzone therapie. Ook door middel van een sessie PSYCH-K® kun je enorme stappen vooruit zetten en oude patronen loslaten. Zo komt alles samen en zet een gezonder lichaam en een fijner gevoel een positieve levensenergie in gang.

Ik geef advies op maat en zet daarbij dus Germaanse natuurgeneeskunde en andere therapieën in. Alles in overleg en in een tempo dat bij jou leven past. Lees bij de verschillende pagina's op deze website wat de mogelijkheden zijn en je bent welkom om vrijblijvend een keer te overleggen of ik iets voor je kan betekenen.

bottom of page