top of page

NATUURGENEESKUNDE

VOOR VROUWEN

Wilma Bast

NATUURLIJKGEZOND

Logo.webp

Waarmee kan ik je helpen

Ik ben gespecialiseerd in vrouwenzaken zoals klachten bij de menopauze of een onvervulde kinderwens, maar ook spijsverteringsklachten, migraine en stress. Voor huidproblemen als eczeem of acne zie de website voor de salon:

www.natuurlijkehuidverzorgingmeppel.nl

Emotionele ondersteuning

Door naar jou te luisteren help ik je om een beter zicht te krijgen op je onderliggende patronen. Zodat je los mag laten wat je achter je kunt laten. En daarmee de beste versie van jezelf wordt.

“Laat voeding uw medicijn zijn”

Dit zei de Griekse arts Hippocrates 2500 jaar geleden. Ik ben ervan overtuigd dat we veel minder medicijnen nodig hebben als we onze leefstijl aanpassen. 

Homepage banner light.jpg

Hormonen in balans

Heb jij het idee dat je hormonen uit balans zijn? Een hormonale disbalans komt vaak voor en er is veel aan te doen.

Hormonen hebben een essentiële rol in het lichaam. Iedere vrouw weet hoeveel last we kunnen hebben van de schommelingen in onze maandelijkse cyclus en hoe ons lichaam daarop reageert.

Als er een ernstige hormonale disbalans ontstaat komen er veel lichaamsfuncties in de war. Bekende hormonale klachten bij vrouwen zijn overgangsklachten zoals opvliegers, gewrichtsklachten of zwaarmoedigheid. Maar ook premenstruele disbalans geeft soms pijn en depressie.

Daarnaast zijn er veel klachten die veroorzaakt worden door onze hormonen, maar minder bekend zijn. Het zijn vage klachten, die je behoorlijk in de weg zitten. Klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, huidproblemen en gewrichtspijn. Maar ook migraine, aankomen of afvallen in gewicht, onzekere gevoelens. Het zijn allemaal symptomen die voort kunnen komen uit een hormonale disbalans.

Deze klachten hebben veel impact op je dagelijks functioneren. Gelukkig kan een hormonale verstoring vaak zeer effectief en op een natuurlijke wijze behandeld worden.

bottom of page