top of page
6000x3999-treatment Women_Presse10945.jp

CONTACT

Praktijk Wilma Bast

Gerard ter Borchstraat 53

7944 GM Meppel

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel of Whatsapp me via 06 - 119 11 339

Mailadres: puur@natuurlijkwilmabast.nl

Openingstijden 5 dagen per week, enkel op afspraak.

Licenties

Ik ben lid van de beroepsvereniging VBAG en  aangesloten bij RBCZ

KvK nr. 04071476

BTW nr. NL 131526005B01

RBCZ licentienummer 220439R

Je privacy is voor mij belangrijk. Alle persoonlijke informatie die tijdens een consult of behandeling aan de orde komt, wordt vertrouwelijk behandeld. Ik werk volgens de voorwaarden die de wet en de beroepsvereniging aan mij als therapeut stellen.

Het kan altijd voorkomen dat je het ergens niet mee eens was, of de behandeling niet bleek te zijn wat je zocht. In geval van een klacht overleg ik graag met je, zodat we er samen uit kunnen komen. Mocht je daarna niet tevreden zijn dan kun je je wenden tot mijn beroepsvereniging VBAG en je klacht daar neer leggen.

Klachtenregeling: Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met je te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van het RBCZ.

 

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG:

https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/.

Dank voor uw bericht!

bottom of page