top of page
IMG_9012.JPG

Wie ben ik

Even voorstellen

Mijn naam is Wilma Bast. Ik heb sinds 30 jaar een eigen praktijk. Ik interesseer me al van jongs af aan voor een natuurlijke manier van leven. Omdat het beter is voor het milieu en voor je eigen gezondheid. En mijn gezin en ik varen er wel bij!

Door mijn opleidingen op het gebied van Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire therapie, Mindfulness en Familie opstellingen kan ik je verantwoord en gedegen adviseren over je gezondheid.

 

Ik ben zelf vrouw en moeder van drie volwassen kinderen en een prachtige kleindochter. De persoonlijke ervaring die ik uit mijn eigen leven mee neem zie ik als een voordeel. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier. Regelmatig volg ik bijscholingen in binnen- en buitenland omdat ik nooit uitgekeken raak op dit vak en voor mijn cliënten altijd het beste te bieden wil hebben. Ik werk graag op een persoonlijke manier en verbindende wijze. Dat wil zeggen dat ik ook mijn eigen levenservaringen een ondersteuning in de therapie laat zijn.

Van oorsprong ben ik opgeleid als huidtherapeute en daarom gespecialiseerd in huidverbetering en het oplossen van huidproblemen, zie www.natuurlijkehuidverzorgingmeppel.nl. Daarbij werk ik graag met de producten van Dr. Hauschka. Omdat dit merk effectief, natuurlijk en milieuvriendelijk is. Helemaal passend bij mijn visie op een natuurlijke gezondheid.

 

Voel je welkom en overleg vrijblijvend met mij van tevoren als je vragen hebt. 

Wil je meer weten over de opleidingen die ik gevolgd heb, of organisaties waar ik bij aangesloten ben? Kijk eens hier:
 

•    www.hvna-opleidingen.nl

•    www.vbag.nl

•    www.bewustmeppel.nl

•    www.hetroepenvandeziel.nl 

•    www.naturafoundation.nl 

•    www.mindfulness-opleiding.nl

•    www.opleiding.careforwomen.nl

bottom of page