top of page
vrouw

Huidverzorging

NATUURLIJKE HUIDVERZORGING

Dr. Hauschka 100% biologisch & duurzaam

In de praktijk werk ik met het zeer bekende en effectieve merk Dr. Hauschka. Ik help mijn klanten graag aan een mooie gezonde huid. Daar hoort een stukje advies en hulp bij. Zeker als je huidproblemen hebt als acne of eczeem. Hoe ga je daarmee om en hoe krijg je blijvende verbetering? Advies over hoe je je huid het beste verzorgt, maar ook over voeding en leefstijl. Want een gezonde huid komt van binnenuit.

In mijn praktijk leert de ervaring dat een gezonde levenswijze en gezonde voeding in directe relatie staan tot vitaliteit en een mooie, gave huid. Combineer de leefstijladviezen die ik je kan bieden met een optimale verzorging en je zult een vitale, energieke en aantrekkelijke uitstraling hebben. Zo haal je het beste uit elke leeftijd!

  • Een reinigende behandeling kost 52,50 en is een effectieve behandeling als je je huid een korte oppepper wilt geven. Voor een heerlijk schone en opgefriste huid.

  • Een volledige behandeling kost 75,00. Dit is een uitgebreide behandeling, inclusief stoom, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en een zeer ontspannende nek/decolleté massage van 20 minuten.

  • Een bijzondere plek neemt de klassieke Dr. Hauschka behandeling in, deze kost 115,00. De twee uur durende gezichtsbehandeling begint met een warm voetenbad en heeft naast reinigen/epileren etc. meerdere massages zoals nek, hand, voet en hoofdhuid. Deze fijne behandeling leidt tot een diepe ontspanning, geeft een zeer weldadig gevoel en is geschikt voor ieder huidtype. Kortom, voor echt ontspannen is deze behandeling een aanrader!

  • Anti-aging behandeling met bindweefselmassage en/of acupunctuur kost 115,00. Dit is een volledige behandeling waarbij specifiek op huidveroudering gewerkt wordt. Door middel van intensieve bindweefselmassage en gezichts-acupunctuur verbetert je huid en collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Zonder Botox een natuurlijke verjonging. En het werkt echt :)

 

Bindweefselmassage & acupunctuur behandeling extra uitleg

 

Gezichts-acupunctuur is een zeer effectieve eeuwen oude methode uit het Oosten om veroudering af te remmen en op een natuurlijke manier een jonge frisse uitstraling te behouden. Huidveroudering ontstaat niet door genetische aanleg, maar door zonbeschadiging, stress, verkeerde voeding, slaaptekort, genotsmiddelen en verzuring in het lichaam door teveel suikers en zuivelproducten.

 

Verjongen zonder Botox en fillers kan door middel van bindweefselmassage en anti-aging acupunctuur. Hiermee stimuleer je namelijk sterk het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de aanmaak van collageen en de doorbloeding in de huid. De bindweefselmassage beïnvloed het onderhuidse bindweefsel waardoor de huid verstevigt. Als de celwanden bijna niet meer in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren ontstaan verklevingen die diepere rimpels veroorzaken. Doordat de huid met de massage een verbeterde doorbloeding krijgt ontstaat een goede stofwisseling en verminderen verklevingen. Deze behandeling is voor een rijpere huid die reeds verouderingsverschijnselen vertoont. Maar ook voor de dertig plusser, ter vertraging van het natuurlijke verouderingsproces. Voorkomen is beter dan genezen!

Hoe verloopt zo’n behandeling en doet het pijn?

De behandeling is een combinatie van de uitgebreide gezichtsbehandeling met de bindweefselmassage en/of acupunctuur behandeling. Er wordt gewerkt met regeneratieve ampullen en een diepte peeling met hyaluronzuur en melkzuur. Na de reiniging en peeling volgt het stoombad en daarna worden onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Dan volgt 20 minuten tot een half uur bindweefselmassage. Na de bindweefselmassage kunnen een aantal zones in het gezicht met haarfijne acupunctuur naaldjes gedaan worden. Soms is een type huid niet geschikt voor intense bindweefselmassage, maar wél voor acupunctuur. De naaldjes blijven even zitten voor een optimale werking. Doordat de naaldjes zeer fijn zijn valt het ontzettend mee qua gevoeligheid. Hierna wordt een ampul aangebracht, een oogmasker en een anti-aging gezichtsmasker. Als afsluiting van de behandeling krijg je een passende dagverzorging met een serum eronder. Het geheel is ontspannend om te ondergaan en met een maximum aan resultaat! Na de behandeling is je huid goed doorbloed en ervaar je een natuurlijke glow.

bottom of page